Така,смених централата на ербега,но радоста беше кратка,пак светна лампата и грешката пак е на обтегача на колана,та къде може на друго място да е проблема или буксата и централата са единствените варианти?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с централата на ербега
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНе е зле и да разглобиш женския конектор и да видиш, какво става вътре. Аз не съм го отварял, но съм почти сигурен, че вътре има някакви комутиращи пластини, които вероятно окъсяват пиновете, които стоят срещу тия по-широките отвори (които влизат върху пласмасовите пишки откъм централата).
Това се практикува в подобни системи за да се окъси съответната верига след изключването и с цел предотвратяване на нежелано подаване на напрежение и съответно гърмежи.
Накратко - ако действително има комутиращи пластини вътре в буксата, то и те могат да правят мизерии. Щото, ако е така, то смяната на централата с друга, няма да реши проблема.Alfa Romeo 1.8 TS `98
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщениеМушни върха на една свинска опашка в широкия отвор да премахнеш късото върху срещуположните пинове и премери с мултицет колко е съпротивлението на веригата. Същото можеш да направиш и за другите вериги към датчиците.
Сравни съпротивлението на веригата на проблемния колан с това на изправния. Би трябвало да са еднакви. Ако не са, търси причината по жичките до колана.
Ляв колан - пинове 10 - 11
Десен колан - пинове 6 - 7
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment